Gheorghe Savu: Vă asigur că voi rămâne acelaşi om, uşa mea va fi deschisă tuturor

„Preocuparea mea principală, ca primar al acestei localităţi, este aceea de a veni în sprijinul oamenilor şi să fac cât mai multe lucruri bune pentru a rezolva problemele a cât mai multor cetăţeni din comunitatea noastră. Scopul principal a fost să reuşesc să atrag cât mai multe fonduri, indiferent de sursa de finanţare, pentru a dezvolta calitatea vieţii din comuna noastră.”, este misiunea pe care şi-a stabilit-o primarul Gheorghe Savu.

Acesta a atras alături de el o echipă solidă de consilieri locali, de la ingineri la muncitori, astfel încât cetăţenii să se bazeze pe profesionişti, cu experienţă în câmpul lor de activitate, determinaţi şi cu viziune. De asemenea, pentru a îşi împlini obiectivul său enunţat în numeroase rânduri, cel de a nu lăsa nicio zonă din Ţiţeşti în urmă, are lângă el reprezentanţi din toate satele comunei. 
În ultimii patru ani, Gheorghe Savu s-a remarcat ca un primar activ, mereu în teren, mereu pe la uşa instituţiilor abilitate, pe la guvern, încercând să obţină cât mai multe avantaje pentru comunitatea sa. A depus şi a atras fonduri externe care s-au concretizat în investiţii utile şi are în plan şi crearea de alte obiective, căutând permanent surse de finanţare. A permis tuturor să îi treacă pragul şi a promis că şi în mandatul următor va proceda la el, pentru că doar aşa poate recepţion corect doleanţele cetăţenilor. Orientat către cei care i-au dat girul, în ultimii trei ani a sprijinit diferitele categorii de vârstă. Cu susţinerea Consiliului Local, s-au acordat premii în bani cuplurilor longevive, care au atins 50 de ani de căsnicie,  iar elevii au primit an de an daruri de Crăciun, oferite prin prisma sponsorizărilor pe care le-a atras. 

 


 Obiectivele pentru mandatul 2020 – 2024


- Extinderea reţelei de gaze naturale pe toate uliţele comunei;
- Asfaltarea uliţelor din comună;
- Finalizarea canalizării – etapa a III-a;
- Construirea unei baze sportive în jurul Casei de Cultură şi amenajarea unui parc;
- Amenajarea de trotuare şi acces în proprietăţi, în toată comuna;
- Construirea unui bazin de apă în satul Valea Mănăstirii;
- Indiguirea pârâului Valea Mănăstirii, în satul Valea Mănăstirii;
- Extinderea sistemului de supraveghere în toată localitatea;
- Montarea unui sistem audio în comună, pentru informarea cetăţenilor. 

 


 Echipa PNL pentru Ţiţeşti


1. Savu Gheorghe
2. Duţulescu Gheorghe
3. Tiţa Mădălin
4. Ungheanu-Mateescu Ionela
5. Stanciu Marian-Florin
6. Păcuraru Puiu
7. Buzatu Aurelian
8. Deaconu Vergilia
9. Rizea Marin
10. Munteanu Silviu-Victor
11. Brutărea Liviu-Gheorghe
12. Diniaşi Ion
13. Dumitru Mihai
14. Păcuraru Puiu
15. Boian Ion
16. Sima Florin-Narcis
17. Rada Corina
18. Rizescu Gheorghe
19. Zăvoianu Ştefan