Gheorghe Savu - angajament în faţa locuitorilor: „Nu vom lăsa pe nimeni în urmă!”

După primul mandat la cârma localităţii Ţiţeşti, liberalul Gheorghe Savu a adresat o scrisoare deschisă concetăţenilor săi. Acesta a menţionat principiile după care s-a coordonat în activitatea sa administrativă, dar şi faptul că prioritatea sa a fost atragerea de fonduri externe, necesare dezvoltării locale, dat fiind faptul că bugetul comunei nu este unul foarte generos. A reuşit să implementeze proiecte importante, iar altele sunt în fază incipientă şi are în plan să le continue în următorii 4 ani. Angajamentul său este că niciun sat nu va fi lăsat în urmă. 

 

„Preocuparea mea principală, ca primar al acestei localităţi, este aceea de a veni în sprijinul oamenilor şi să fac cât mai multe lucruri bune pentru a rezolva problemele a cât mai multor cetăţeni din comunitatea noastră. Scopul principal a fost să reuşesc să atrag cât mai multe fonduri, indiferent de sursa de finanţare pentru a dezvolta calitatea vieţii din comuna noastră.
Este însă nevoie de timp, pentru că nimeni nu poate face minuni peste noapte. Nu este niciun secret, că în anumite zone din comuna Ţiţeşti am luat totul de la zero în urmă cu 4 ani. Ce pot să-i asigur însă pe toţi cetăţenii din comuna Ţiţeşti este următorul lucru: nu vom lăsa pe nimeni în urmă.
Repet, am finalizat multe proiecte, altele sunt în derulare, iar cele mai multe sunt în faza de demarare a lucrărilor.
Avem planuri ambiţioase, ne dorim să facem multe lucruri, dar ne propunem să le facem şi foarte bine. Un proiect trebuie gândit foarte bine de la început.
Pentru mine această comună este ca o casă, ca o gospodărie. Când ai probleme în gospodărie, cauți soluții, cauți alternative, nu te apuci să vinzi casa, iar în cazul unei administrații responsabile, soluțiile pot fi fondurile atrase: europene și guvernamentale.

Stimaţi cetăţeni,
Vă asigur că voi rămâne acelaşi om, uşa mea va fi deschisă tuturor, iar după alegerile locale din 27 septembrie CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!”.

 

 

 330 milioane lei pentru şcolile din comuna Ţiţeşti 


Încă de la începutul mandatului său, primarul comunei Ţiţeşti, Gheorghe Savu, a orientat fonduri importante către infrastructura şcolară. Acum are în plan crearea unui grup sanitar în incinta unităţii la Şcoala Valea Mănăstirii. Acest obiectiv se va realiza prin crearea unui culoar ce va face trecerea spre toaleta externă, astfel încât elevii să nu mai fie nevoiţi să iasă din clădirea şcolii pentru a folosi baia. Şi la Şcoala Valea Stânii se va amenaja o toaletă în interior, dedicată elevilor şi cadrelor didactice, însă cu bani din buget local.

„La toate şcolile din localitate toaletele sunt modernizate, cu fose septice, zidărie, gresie-faianţă, obiecte sanitare, căldură, singurul impediment fiind acela că se aflau în exterior şi nu aveau apă cladă. Acum vor fi toate în incintă şi legate la apă caldă.”, ne-a declarat primarul Gheorghe Savu.

Un alt proiect dedicat tineretului, este baza sportivă. Investiţia este finanţată prin Ministerul Dezvoltării, fiind foarte aproape de materializare.