George Păltineanu a preluat conducerea Alianţei Naţionale Ţărăniste

Alianța Național Țărănistă, și-a desemnat astăzi noul coordonator al Organizației Județene Argeș. Echipei Țărăniștilor li s-a alăturat George Păltineanu, care a fost desemnat de către Biroul Național de Conducere să demareze construcția filialei argeşene. George Păltineanu s-a alăturat echipei Țărăniștilor, cu credința că este necesară apariția unei alternative politice de dreapta, reală și viabilă, de factură creștin-democrată, care să pună interesele cetățeanului deasupra intereselor de moment ale clasei politice actuale. 
Alianța Național Țărănistă, este un partid politic fondat în 11 noiembrie 2019 (la data de 11 noiembrie 1995 se stingea din viață Corneliu Coposu), de orientare creștin democrată având ca și principii: morala creștină, patriotismul luminat, dreptatea socială și democrația adevărată, care și-a propus să readucă în viața politică românească creștin-democrația autentică. 


„Ținta noastră este o construcție solidă la nivelul județului Argeș, o organizație care va putea să prezinte la alegerile parlamentare o listă completă de candidați onești și reprezentativi, pentru societatea argeșeană. Construcția politică Țărănistă este o construcție politică de viitor, a cărei organizare abia a demarat!”, este mesajul transmis de către  Radu Ghidău, președintele Alianței Național Țăraniste