Gelu Tofan și Daniel Constantin, jurnal de campanie!

Candidați pentru Camera Deputaților din partea PNL Arges, omul de afaceri Gelu Tofan și deputatul Daniel Constantin, au fost azi printre piteșteni, alaturi de colegi consilieri locali și din echipa liberală de campanie.

Programul de guvernare al PNL, "Dezvoltam Romania", are ca obiective mai multe lucrări de infrastructură rutieră, de care Piteștiul va beneficia din plin. În același timp, mediul de afaceri va fi sustinut, așa cum Guvernul Orban a făcut-o și până acum, in plina pandemie, agenții economici aflați în dificultate fiind ajutați prin măsuri de sprijin.

PNL le propune, astfel, pitestenilor un program de guvernare care sa ii ajute să treacă cu bine de criza sanitara și economică, prin investiții și susținerea locurilor de muncă, in special în industrie. Cu candidați cu experiență, atat în mediul de afaceri, cât și în politică și administrație, pitestenii pot avea încredere că vor fi bine reprezentați în viitorul legislativ.

Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025