Gelozia ucide și la 68 de ani?

Șoc în comunitatea de la Poienarii de Argeș, după ce Nicolae Monea, un bărbat în vârstă de 68 de ani și-a ucis cu sălbăticie soția azi-noapte. 

Oamenii erau căsătoriți de decenii bune și aveau împreună patru copii, toți realizați. Dintre aceștia unul singur s-a întors din Italia în urmă cu un an și s-a reașezat la casa părintească ajutându-și parintii cu toate cele necesare.

Primele detalii despre crimă AICI.

Primarul Dragoș Boncea a declarat pentru redactorii sursata.ro că familia era respectată în comunitate și că nu-și poate explica cum s-a ajuns la o asemenea atrocitate. 

Domnia sa spune că unii săteni pun crima comisă pe seama unui amestec de alcool și medicamente pe care bărbatul le-ar fi luat după o intervenție la coloană suferită în urmă cu trei săptămâni. Pe de altă parte, alți săteni intervievați de colegi din presa națională declară că gelozia acestuia era foarte veche, încă din tinerețe și că nu au fost puține episoadele în care el și-a manifestat-o cu diferite ocazii publice sau private.

CITEȘTE ȘI... Jaf în Trivale! 27000 euro - furați din casa unei bătrâne!

Crima a fost descoperită de fiul victimelor care nu-și poate explica gestul teribil comis de tatăl său dar care se afla, în mod abusurd, pe lista de „suspecți” ai bătrânului gelos pe toată lumea, inclusiv pe băiatul căruia îi dăduseră viață.

Întrebat de reporterii Protv dacă regretă fapta, la momentul reținerii sale a declarat răspicat că NU

„Reporter: Aţi iubit-o?

Nicolae Monea: NU! A iubit-o alţii!”