Găsește ținuta perfectă pentru petrecerea de Revelion! Vino la Complex John

Petrecerea de Revelion se apropie cu pași repezi, dar încă nu ai găsit o ținută pentru a marca intrarea în 2020? Noaptea dintre ani este una dintre cele mai speciale, iar ținuta trebuie să fie și ea pe măsură.

Vino la Complex John și vei găsi ceea ce cauți! Fie că îți dorești o rochie roșie, elegantă, fie că ești adepta hainelor lejere, dar alese cu bun gust, la Complex John găsești tot ce vrei. Mai multe, hainele sunt la prețuri foarte accesibile. Magazinele din Complex John vă așteptă cu o paletă variată de culori, haine trendy și de calitate.JOHN SRL este o firmă cu capital privat integral românesc, principalul obiectiv de activitate fiind cel în domeniul închirierii și subînchirierii bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Într-un singur loc puteți găsi produse en-gros și en-detail de la peste 400 de firme, începând de la unități de comerț alimentar până la sucursale bancare sau farmacii.

Complexul JOHN a reușit să devină unul dintre cei mai mari operatori de spații comerciale și de servicii din Pitești, fiind activi comercianți din diverse domenii: confecții textile, perdele, covoare, mochete, instalații sanitare, instalații termice, instalații electrice, articole de uz casnic, cosmetice, jucării, produse alimentare, legume, fructe, carmangerie, spălătorie & service auto, etc.

Cei care doresc să închirieze spații comerciale și birouri sunt așteptați pe Bulevardul Nicolae Bălcesu, nr. 106, din Pitești.
De asemenea, pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon 0733/019.352.