Garanti angajează Consilier credite! Salariu fix, bonuri de masă și comisioane din vânzări

Garanti Credite de Consum, parte din Grupul Garanti Romania, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare Grupuri financiare de pe piata locala angajaza Consilier credite.

 

 

 

CANDIDATUL IDEAL:

- Foarte bune abilitati de vanzare.
- Persoana comunicativa, dinamica, cu o activitate sociala intensa.
- Avantaj pentru persoanele care au un portofoliu de potentiali clienti din urmatoarele domenii: vanzari directe credite, asigurari, telecom, vanzari directe.
- Experienta in vanzari este un avantaj important, dar acceptam si persoane fara experienta, cu bune calitati de comunicare si cu o atitudine pozitiva.
- Disponibilitate pentru munca de teren. Intalnirile cu clientii se desfasoara la birou, dar identificarea lor si actiunile de marketing se desfasoara in afara biroului.

 

 

 

Responsabilitati

- Abordare proactiva, directa a potentialilor clienti.
- Consiliere si sprijin acordate clientului in alegerea celei mai potrivite solutii de creditare din portofoliul de produse de creditare al companiei: card de credit, credite de consum, credit ipotecar.
- Prezentarea produsului de credit in detaliu – conditii, criterii de eligibilitate, setul de documente necesare in vederea obtinerii creditului si modul de completare.
- Implicare directa in campaniile de marketing desfasurate: flyere, prezentari, birouri de informatii.

 

 

Beneficii
- salariu fix.
- bonuri de masa.
- comisioane din vanzari.
- posibilitati reale de promovare.
- oportunitatea de a face parte dintr-o echipa tanara, dinamica, cea mai mare forta de vanzare directa de produse de creditare

 

 

 

Acceptă provocarea și alătură-te echipei Garanti Credite de Consum!
Asteptam CV-ul tau la adresa: anamaria.gheorghe@estima.ro