Gabriela Szabo vine astăzi în Piteşti!

Gabriela Szabo, campioană olimpică și mondială, fost Ministru al Tineretului și Sportului, a fost astăzi la Piteşti în cea mai bună facultate de profil din țară, cea de Educație Fizică și Sport de la Pitești, pentru a susţine o conferinţă pe tema "Reconversia profesională a sportivilor de performanță - pilon educațional".

“Este important ca sportivii să reuşească să facă şi altceva. Cariera sportivă, la un moment dat se încheie şi de aceea trebuie găsit şi alt drum.” a spus printre altele, Gabriela Szabo.

“Vizita ne onorează. Cu toţii trebuie să ne implicăm în a sprijini astfel de evenimente, în a-i ajuta pe studenţi, pe foştii sportivi” a spus Liliana Mihăilescu, decanul FEFS Piteşti.

Evenimentul a avut loc în corpul B al Universităţii din Piteşti, sala B001. Unde au asistat la acest atât sportivi, foşti sportivi, studenţi cât şi persoane pasionate de sport şi de acumularea de noi cunoştiinţe în domeniu de la una dintre cele mai cunoscute sportive ale României.

Conferinţa este înscrisă în manifestările organizate în cadrul unui proiect internaţional, care se desfăşoară în mai multe ţări.