GABRIEL. Tânăr de 9.50, cu o misiune asumată: Carieră militară pentru siguranța locului de muncă, prestanța uniformei și disciplină!

BURSA EDUCATIO! EI MERITĂ UN VIITOR AICI! CONTRIBUIE LA STUDIILE UNUI COPIL EXCEPȚIONAL AL ARGEȘULUI

Un tânăr cum mai rar îţi e dat să întâlneşti printre cei din generaţia lui. Nu ezită o clipă atunci când vorbeşte despre planurile sale, fiind foarte determinat să obţină ceea ce şi-a propus. Gabriel Vintilă este elev în clasa a XII-a, profilul mate – info,  la Colegiul Naţional „Alexandru Odobescu”.  Îşi etalează planurile pe un ton răspicat, foarte sigur pe el şi ancorat în realitate, deşi este doar un adolescent. Îţi face plăcere să îl asculţi şi îţi oferă speranţa că România chiar are un viitor frumos.


A înțeles rapid că are o responsabilitate, o misiune și și-a asumat-o cu bărbăție. Este hotărât, echilibrat, iar la 18 ani şi-a conturat deja cariera profesională. Are media 9.50 pe primul semestru al anului în curs şi trage tare ca să devină student al Academiei Forţelor Aeriene, iar dacă nu reuşeşte la acest profil, se va îndrepta către Forţele Terestre. A ales cariera militară din trei motive: siguranţa locului de muncă, prestanţa uniformei militare şi disciplina. Urăşte să stea în casă şi să piardă timpul, aşa că, atunci când nu învaţă pentru şcoală, desfăşoară activităţi sportive. Este un băiat optimist, care priveşte mereu partea bună a lucrurilor  şi este un frumos exemplu pentru adolescenţii din jurul său şi chiar şi pentru adulţi. Intenţionează ca, după absolvirea studiilor, să rămână în ţară şi să demonstreze, alături de cei din generaţia sa, că sunt oameni capabili şi că, dacă îşi unesc forţele, pot aduce o schimbare pozitivă. 


Gabriel Vintilă este un tânăr cu o personalitate puternică, ambiţios şi de-o tărie de caracter exemplară, calităţi ce îl vor transforma, cu siguranţă, într-un militar-etalon. 


Pentru a-și urma visurile, pentru a încuraja educația unui tânăr de excepție și dorința ei de a construi în România, lui Gabriel i s-a alăturat ca partener de drum Fundația „Lumină în Suflet”. ONG-ul argeșean a ales să asigure patronajul educațional pentru 15 tineri cu rezultate foarte bune la învățătură, acordându-le, cu adevărat din suflet, burse lunare de studiu. În acest fel, povara pusă pe umerii acestor copii care muncesc din greu să performeze se mai ușurează. În acest fel, încrederea lor în societatea și în comunitatea în care cresc și se instruiesc sporește. În acest fel, ei sunt azi modele de bună practică pentru o generație întreagă. 

CITEȘTE ȘI ... FLORENTINA. Elev exemplar, forța noii generații: „Adulții să ne inducă normele și valorile morale prin propriul exemplu.”


Fundația „Lumină în Suflet” a dat startul cu 15 tineri. Alți colegi de-ai lui Gabriel, cu note la fel de impresionante, cu ambiții, talente și perspective uriașe au nevoie de parteneri pe drumul către valorificarea acestor medii de 9,00-10,00 în studii și în profesii care să întoarcă binele dinspre ei către comunitate. Viitori medici pediatri, viitori constructori, viitoare cadre militare, viitori artiști aduc soarele în cataloagele liceelor și ale colegiilor în care se perfecționează. Ei merită un viitor AICI!


Vă invităm să vă alăturați lor în drumul anevoios pe care au ales să-l parcurgă studiind. Vă invităm să deveniți parte, sprijin și parteneri într-o campanie dedicată lor. Doar așa le putem construi un viitor AICI!


Donațiile pentru Bursa EDUCATIO se fac astfel:
•    Donații online pe site-ul www.fundatia-luminainsuflet.ro
•    Donații direct în contul RO85 BRDE 030S V988 4407 0300 deschis la BRD – GSG Pitești 
•    Firmele pot direcționa 20% din impozitul pe profit în baza unui contract de sponsorizare.

Date contact FUNDAȚIA „LUMINĂ ÎN SUFLET”:
Pitești, Calea Craiovei, nr. 92, bl. V1, et. D2, jud. Argeș
Tel/Fax: 0248/211911; Mobil: 0755.154.492
E-mail: fundatialuminainsuflet@yahoo.com
Web: www.fundatia-luminainsuflet.ro

Ne puteți urmări și pe Facebook