Furt între prostituate. Păgubita este o argeșeancă

Caz aparte pentru polițiștii din Gorj. O tânără, în vârstă de 23 de ani, din comuna Lunca Corbului, a sunat la 112 să reclame că i s-a sustras suma de 28.000 de lei, 200 de euro, cartea de identitate şi două carduri.

CITEȘTE ȘI ... Primar acuzat de hărțuire sexuală. Victima a murit între timp

 

Ce au aflat apoi oamenii legii i-a lăsat fără cuvinte. Păgubita și hoața erau colege, prestând servicii sexuale într-o locuinţă închiriată în regim hotelier din Târgu Jiu

„La data de 14 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiul Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o tânără, de 23 de ani,  din comuna Lunca Corbului, judeţul Argeş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la adresa unde locuieşte în regim hotelier, pe raza municipiului Târgu Jiu, o tânără, de 25 de ani, din comuna Câlnic,  care locuieşte la aceeaşi adresă, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras din dormitor, portofelul personal în care avea suma de 28.000 de lei, 200 euro, cartea de identitate şi două carduri. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.