Un paraşutist a sărit din elicopter, de la o altitudine de 4.000 metri, cu mesajul M...PSD

Un paraşutist român a sărit de la o altitudine de peste 4.000 de metri cu un banner inscripţionat cu mesajul M...PSD în semn de protest faţă de modul în care formaţiunea politică ştie să îşi respecte promisiunile. Saltul a fost realizat în afara granițelor țării noastre. 

Saltul a fost realizat alături de un alt român care a surprins momentul cu o cameră foto, iar fotografiile au fost postate pe paginile de socializare. Irinel Ovidiu Necula a precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că a sărit din elicopter pe un dropzone în afara României, de la o înălţime de aproximativ 4.000 de metri.

Bărbatul susţine că, deşi nu mai locuieşte în ţară, este nemulţumit de maniera de guvernare a PSD-ului şi, având în vedere că deţine licenţă de paraşutism USPA (United States Parachute Association ), s-a gândit că aşa se poate exprima cel mai bine.Vineri, Poliţia Română a anunţat că Direcţia Rutieră va propune Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 clasarea dosarului penal deschis pe numele lui Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu numere de înmatriculare M...PSD, precizând că şeful Poliţiei Române a cerut verificări privind „modul eronat” al argumentării aplicării Convenţiei de la Viena.

 

sursa: Ziarul Financiar