Preasfințitul Bulf și-a tras calendar! „Băiatul subțire” a revenit în forță

Băiatul subțire a revenit în forță printr-un salt în dublu șurub executat cu succes prin aterizare în Calendarul Ortodox!
 

După ce în urmă cu doi ani, în preajma sărbătorilor de iarnă, PMP Argeș și-a făcut calendar religios cu Adam și Eva, Cătălin Bulf a revenit în forță!

În locul în care de regulă sunt icoane cu Fecioara Maria și Iisus Hristos, președintele PMP Argeș și-a pus propria imagine..

Iată ce declara Cătălin Bulf în anul 2016, când „inspirat” de reprezentanții PSD, care au împărțit calendare cu sigla social-democraților, a vrut să fie mai presus : "La mine pe calendare nu apare nici creştin, nici ortodox, nici cruce, nici icoană. Sărbătorile nu sunt ale Bisericii, sunt ale cetăţenilor. Nu e un calendar creştin-ortodox. Nu scrie pe el aşa ceva. Scrie Calendar - Sărbătorile Anului 2017. Nu e de icoană, e un tablou...şi ăla prelucrat. E o pictură. PSD-ul e incult, noi suntem nişte băieţi subţiri, să fie foarte clar! Nu e loc de asocieri. Ei şi-au distribuit calendarele în biserici, la popi. O să vedeţi că nu o să fie niciun proces între Biserica Ortodoxă Română şi PSD, pentru că printre preoţi se regăseşte şi un membru marcant al PSD. Noi am încercat să dăm o informaţie în plus, atâta tot. Am distribuit nenumărate exemplare. N-am împărţit în oraşe, ci doar la comune. Am respectat tot ce prevede legea. Noi am distribuit calendarele prin organizaţiile noastre. Biserica Română nu e stăpâna sărbătorilor de peste an. Am vrut să oferim cetăţenilor o informaţie în plus. Noi am distribuit calendare dintotdeauna”, declara Cătălin Bulf.

În imaginea de mai jos este calendarul din anul 2016, cu sigla PMP.