Garcea? Un poliţist s-a amendat singur după ce a oprit în trafic o tânără...

O mică eroare a dus la o întâmplare amuzantă.
Un poliţist rutier din Piteşti s-a amendat singur după ce a oprit în trafic o tânără care conducea cu viteză. Totul s-a întâmplat pe 23 septembrie 2017, atunci când o tânără a fost trasă pe dreapta în localitatea Hârşeşti de un echipaj de la Poliţia Costeşti. Aceasta  fusese surprinsă de aparatul radar în timp ce conducea cu 72 de km/h în localitate, motiv pentru care poliţistul a sancţionat-o cu amendă contravenţională.

CITEȘTE ȘI ... Anul școlar 2018/2019 - Veste pe placul elevilor!

Poliţistul a greşit atunci când a completat procesul-verbal de constatare a contravenţiei şi şi-a trecut propriul nume în locul destinat numelui contravenientului, astfel amendându-se singur.

”Mi-am asumat fapta comisă şi am mers să plătesc această amendă, dar m-am aflat în imposibilitatea achitării deoarece agentul a făcut o mare greşeală.
A trecut numele său şi la agentul constatator şi în spaţiul unde trebuia să îl treacă pe al meu, iar la CNP nu a completat deloc. A notat doar seria de la cartea mea de identitate şi adresa. Am considerat că procesul-verbal este nul din moment ce datele sunt eronate”,
a declarat tânăra pentru Observator.

CITEȘTE ȘI ... Două cutremure în zona seismică Vrancea!

În urmă cu câteva zile, fata a a mers la Primăria Piteşti pentru a-şi achita taxele şi impozitele pentru acest an, moment în care a descoperit că amenda poliţistului rutier a fost trimisă la primărie pentru executare.
După ce şi-a dat seama de eroare, poliţistul de la Rutieră a modificat numele său cu numele mamei tinerei pe care o oprise în trafic şi a completat CNP-ul mamei pe spaţiul liber, fără să actualizeze şi restul datelor.
Tânăra a făcut copii după cele două documente modificae în mod ilegal de poliţistul rutier şi l-a dat în judecată.

 

Sursa: romaniatv.net