Fundația Group Renault România a oferit 50 de tablete unor elevi proveniți din mediul rural

Astăzi, în Sala de consiliu a I.Ș.J. Argeș, a avut loc o acțiune importantă pentru comunitatea educațională din județ, derulată în cadrul parteneriatului dintre I.Ș.J. Argeș și Groupe Renault România. 
Este cunoscut faptul că, Groupe Renault România, susține proiecte de implicare în comunitate care corespund strategiei de responsabilitate socială corporativă, prin inițiativa MOBILIZE sub sloganul  “Ne mobilizăm pentru o lume mai bună”.
Astfel, ”pentru o lume mai bună”, societatea a donat astăzi 50 de tablete performante, utilate cu programe esențiale pentru desfășurarea activităților online, elevilor din mediul rural. Această donație vine să puncteze și să continue sprijinul pe care Fundația Dacia Groupe Renault l-a oferit constant elevilor merituoși.
”Acțiunea de astăzi, vine în sprijinul nevoii elevilor de a participa la un tip de învățare care să alterneze învățarea online cu cea tradițională, față în față.  Fiecărui  elev trebuie să-i  asigurăm  dreptul fundamental la educație, indiferent de mediul socio-economic din care face parte.”
Orice demers este benefic în susținerea educației. Educația este ceea ce aduce plus valoare în societate și cu atât mai mult în societatea contemporană. 
Acesta este mesajul comun al reprezentanților celor instituțiilor implicate: Elena-Liliana Murguleț, inspector școlar general al I.Ș.J. ARGEȘ, Gabriel Vieru, director Uzina Mecanică și Șasiuri Dacia, Cristian Urea, manager IT, Monica Ioniță, responsabil comunicare, Nadia Zamfir, afaceri publice, Marian Nucșoreanu, achiziții.
Domnul Gabriel Vieru dorește ca această donație, concretizată prin tablete de ultimă generație, să reprezinte o motivație continuă pentru elevii argeșeni, care vor putea deveni angajații de mâine ai Societății Dacia Group Renault.
Pe de altă parte, s-a evidențiat disponibilitatea Fundației Groupe Renault,  de a susține, sub diferite forme, elevii din comunitățile defavorizate care se dovedesc, pe de altă parte, și performanți la învățătură.
La eveniment au participat conducătorii următoarelor unități de învățământ:

1.    Școala Gimnazială Nr. 1 Albeștii de Muscel – 7 tablete;
2.    Școala Gimnazială Nr. 1 Bârla – 8 tablete;
3.    Școala Gimnazială Cicănești – 8 tablete;
4.    Liceul Tehnologic ”Petre Ionescu Muscel”, Domnești – 8 tablete;
5.    Școala Gimnazială Nr. 1 Hârtiești – 9 tablete;
6.    Școala Gimnazială Nr. 1 Schitu Golești – 10 tablete.