UPDATE: Fraţii infractori au fost arestați pentru 30 de zile

UPDATE:

Cei doi frați, hoți de mașini, au fost prezentați, în această după-amiază, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. INstanța a decis măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Doi frați, din comuna Moșoaia, ajung din nou pe mâna oamenilor legii. Deși au fost cercetați în mai multe dosare de furt calificat, ultima ispravă fiind în luna ianuarie, când cei doi tineri au furat un autoturism, au fost reținuți și apoi plasaţi sub control judiciar, în acest weekend au revenit la ce știau mai bine....să fure.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! I-a luat foc mașina! Intervin pompierii


Sâmbătă noaptea, cei doi frați au intrat în gospodăria unui vecin, care își lăsase autovehiculul parcat în curte cu cheile în ușă, și au furat mașina. În Bascov, unul dintre tineri a lovit o barieră. De teamă că vor fi prinși cu mâța în sac, au abandonat vehiculul. S-au întors în comuna Moșoaia, unde au mai avut o încercare de furt, de data aceasta eșuată.

CITEȘTE ȘI ... Incendii de vegetație în 10 localități argeșene! Peste 10 de hectare de teren, arse în 48 de ore!

Tinerii au spart un autoturism, au încercat să-l pornească, dar nu au reușit. Luni, cei doi frați, în vârstă de 24 de ani și 26 de ani, au fost saltați de polițiști și reținuți. Astăzi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.