Franciza Gora Art Mobila - Investește în viitorul tău cu bani foarte puțini!

Termenul de "franciză" îți sună cunoscut, însă nu știi ce înseamnă sau cum funcționează? Nu-ți face griji, te ajutăm să înțelegi această operațiune. Îi avem alături pe reprezentanții Gora Art Mobila care îți oferă un start-up avantajos, cu o investiția minimă necesară.

Dacă decizi să începi un business deja testat, îți propunem #Franciza Gora Art Mobila. O oportunitate care, în egală măsură, înlătură starea de demoralizare generată de ideea de a porni de la zero pe piață și creează premisele de a crește de la un an la altul cu susținerea permanentă a unui partener de bază. 

 


 

Gora Art Mobila este o societate de producție mobilier la comandă și în serie care își bazează capacitatea de producție pe utilaje moderne și pe un personal instruit și pasionat, cu experiență în producția de mobilier. Dincolo de producție, compania oferă servicii complete asigurând clienților săi consultanță pentru amenajări și design interior, proiectare, reprezentări 3D și montaj specializat. De asemenea, Gora Art Mobila prezintă - ca producător român - garanții suplimentare achiziționării la întâmplare de mobilier din magazine online sau de la furnizori străini, precum și avantajul asistenței rapide și permanente.

 Tot ce trebuie să știi despre Franciză

Franciza este operațiunea care îmbracă forma unui parteneriat prin care un agent economic numit francizor (Gora Art Mobila, în acest caz)  îi acordă unui alt agent economic, numit beneficiar sau francizat (dumneavoastră, în acest caz), dreptul de exploatare a unui ansamblu de drepturi de proprietate industrială și/sau intelectuală, în scopul comercializării anumitor tipuri de produse și/sau de servicii. 

Obținerea unei francize implică plata unei taxe de intrare în sistem (foarte accesibilă în cazul ofertei Gora Art Mobila), precum și a unor redevențe anuale, de regulă sub forma unui procent din cifra de afaceri (redevențe pe care Gora Art Mobila nu le solicită în cazul primilor 20 de parteneri).

A lucra sub protecția unui brand cunoscut înseamnă avantajul de a exploata o marcă stabilă și de a intra pe o piață comercială folosind stocuri de mobilă, tehnici de comercializare și resurse de marketing perfecționate în timp și cu un grad înalt de rentabilitate.


Fă primul pas! Contactează producătorului argeșean, fie la sediul acestuia din Pitești, str. Calea Câmpulung, nr. 1D, fie la numărul de telefon 0745520722 sau la adresa de e-mail dianapinzarigoraartmobila@yahoo.com

 

Toate cheltuielile de franciză se vor limita la taxa de start. 

 


Avantajele producătorul argeșean:
# Taxă extrem de accesibilă pentru acordarea francizei
# Redevență anuală zero pentru primii 20 de parteneri
# Amenajarea spațiului comercial pe costurile Gora Art Mobila 
# Asigurarea stocului inițial de produse și „împrospătarea” acestuia în timp real în funcție de solicitările partenerului
# Asigurarea serviciilor conexe, de montaj, pentru toți clienții partenerului
# Servicii de marketing și publicitate susținute de Gora Art Mobila

 Designul şi funcţionalitatea sunt cele mai importante caracteristici ale mobilierului produs sub sigla Gora Art Mobila. Nu se fac compromisuri când vine vorba de calitatea materialelor folosite, iar sistemele şi accesoriile provin doar de la firme renumite în domeniu, ceea ce oferă garanţia că vor rezista mulţi ani folosirii zilnice. Echipa Gora Art Mobila îmbină arta, funcționalitatea, profesionalismul și creația cu experiența pentru a vă oferi cele mai bune soluții de amenajări și cel mai potrivit mobilier fiind alături de dumneavoastră de la stadiul de concept până la recepția lucrării.  

Producătorul argeșean produce și comercializează mobilă destinată spațiilor rezidențiale (mobilier  de bucătărie și dormitor, livinguri, dressinguri, camere pentru copii etc), spațiilor publice (birouri, dulapuri, vitrine, mese, bănci, vestiare etc) sau diferitelor structuri specializate (recepții, mobilier farmacii, mobilier unități medicale etc) .