Fotografia de 2 milioane de vizualizări

Fotografia unui pește care înoată prins într-o meduză, în largul coastelor orientale ale Australiei, face furori pe internet.

În timpul vacanței din decembrie, fotogaful Tim Samuel a realizat imaginea care a stârnit internauții. Este vorba despre fotografia unui peștișor prins în interioarul meduzei. Deși pare hilar, peștișorul trăiește și, în aceași timp, îi controlează mișcările meduzei.
Chiar dacă nu se simte în largul său, peștișorul a devenit celebru pe internet, după ce fotograful Tim Samuel a postat imaginea pe un site de specialitate.
Astfel, imaginea a iscat discuții pe forumuri. Unii internauți sunt de părere că peștele a fost înghițit de meduză, alții spun că i se vede coada în afara ei, ceea ce înseamnă că-i controlează mișcările meduzei.
William Gladstone, specialist în viața marină la Universitatea de tehnologie din Sydney a confirmat raritatea fotografiei, explicând că a mai văzut raci de mici dimensiuni căutând protecție în interiorul meduzelor, dar niciodată așa ceva, scrie Digi24.
Tim Samuel, realizatorul fotografiei care a primit 2,3 milioane de vizualizări, a precizat că a stat pe gânduri dacă să elibereze sau nu peștișorul, însă până la urmă a decis să lase natura să-și urmeze cursul.