(FOTO) ZECE LOCUINȚE CUPRINSE DE FLĂCĂRI! 40 DE POMPIERI AU INTERVENIT PENTRU STINGEREA INCENDIULUI!

18 familii au rămas fără locuință!

UPDATE:

În prezent, intervenţia pompierilor este în desfăşurare.

Potrivit reprezentanţilor ISU Constanța, nu există persoane rănite, însă un om a suferit un atac de panică şi a fost transportat la spital.

UPDATE:
La faţa locului se află şi reprezentanţi ai Primăriei Medgidia, care îi vor prelua pe cei care locuiau în casele distruse de flăcări, urmând să le asigure cazare. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că cele zece locuinţe se află în câmp, fiind vorba despre barăci care sunt lipite una de cealaltă. 

Intervenţia pompierilor nu s-a încheiat, însă focul a fost localizat, la faţa locului intervenind peste 40 de pompieri, a mai spus sursa citată.

UPDATE: 
Incendiul a cuprins o locuinţă din Medgidia s-a extins, din cauza vântului puternic, la alte nouă case, în total fiind afectate zece gospodării în care locuiau 18 familii, respectiv 43 de persoane.

Un puternic incendiu a izbucnit vineri dimineaţă în jurul orei 6.00, la acoperişul unei locuinţe din Medgidia, iar din cauza vântului puternic flăcările s-au extins apoi la alte nouă case, în care locuiau 43 de persoane.

CITEȘTE ÎNTREG ARTICOLUL AICI!

Foto: ISU Constanța