(foto - video) Porcișteanu și Dobre - Spectacol pe patru roți la Raliul Sibiului!

Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017 a fost un real succes. Motoare tunate, piloți antrenați, pasiune și forță au fost cuvintele care pot descrie weekendul ce a trecut.
La Sibiu, Valentin Porcișteanu și copilotul său, Dan Dobre, au făcut senzație la  la Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017, ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Campionatului Național de Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție.
La start s-au înscris 71 de echipe din toată țara. Echipa Dolo Trans a participat la competiție cu un Mitsubishi Lancer EVO IX. 

Valentin Porcișteanu și Dan Dobre (Mitsubishi Lancer Evo IX) au atacat locul al doilea, dar s-au mulțumit cu ultima treaptă a podiumului la general și victoria la clasa 3. Aceștia au bifat un nou succes într-o superspecială, în buna tradiție a acestui echipaj în 2017.
Clasament General
- Marișca/Poenaru 212p;
- Gîrtofan/Mârza 207p;
- Porcișteanu/Dobre 154p.

Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu, prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Mașina oficială a Raliului Sibiului UniCredit Leasing este oferită de Autoklass Sibiu.


Lui Cristi Dolofan i se şi datorează relansarea campionului Porcişteanu în competiţiile naţionale de gen. Acesta a stat doi ani pe tuşă, timp în care s-a ocupat doar de şcoala sa de pilotaj, deoarece nu avea sponsori suficienţi care să susţină participările echipei sale la campionatele de raliuri. Atunci, Cristi Dolofan a decis să  îl ajute şi aşa a luat naştere echipa DTO Tellur Rally Team.
De la debutul său şi până în prezent, a luat parte la cinci curse şi a urcat de trei ori pe podium, pe locurile doi şi trei. Din nefericire, două dintre competiţii au fost încheiate prin abandon, unul cauzat unei erori de pilotaj şi unul tehnic.
Și în următoarele etape rămase, Iași și Sibiu, va continua să puncteze în clasamentul rezervat debutanţilor. Deşi sezonul următor va deţine licenţa de pilot avansat, acesta ne-a mărturisit că pilotajul necesită multă pregătire şi, cum timpul nu îi permite, va rămâne la stadiul de hobby.
În particular este pasionat de marca Mercedes. Pe lângă flota pe care o are compania Dolo Trans Olimp, fiind cel mai mare client de camioane Mercedes Benz din România, Cristian Dolofan are în garaj un S class şi un GLE Coupe. Colaborarea cu acest brand i-a dat prilejul să şi piloteze AMG-uri pe circuit la Budapesta şi Londra, alimentându-şi astfel pasiunea pentru adrenalină şi viteză.
Cu două luni înainte de finalul anului 2017, Critian Dolofan a dus la bun sfârșit proiectele Dolo Trans Olimp.
Punctul de lucru de la Micești este gata, fiind deja angajați în zonă agenți de pază.
De asemenea, la Arad a fost declarat un alt punct de lucru, încă de săptămâna trecută primind certificatul de funcționare.