ÎN ARGEȘ! ATENȚIE! Individ periculos, căutat de Poliție pentru tentativă de viol!

UPDATE 3 SEPTEMBRIE

Nici până la această oră, polițiștii nu au reușit să dea de urma individului care, sâmbătă, a vrut să violeze o șoferiță în Pitești. Toți cei care au informații cu privire la bărbat sunt rugați să sune la 112, având în vedere că este vorba despre un om periculos, care ar putea oricând să repete fapta.

O tânără, în vâstă de 28 de ani din Costești, a alimentat greșit într-o statie peco din Pitești, iar pe strada Gheorghe Șincai, mașina i s-a oprit.

Un bărbat care a sesizat că ceva este în neregulă și că tânăra are nevoie de ajutor s-a apropiat de portieră, a deschis-o și ....și-a dat pantalonii jos în fața acesteia, cerandu-i să-i facă sex oral.

Femeia a reușit să închidă ușa mașinii.

CITEȘTE ȘI ... Și polițiștii sunt OAMENI! Funcția nu te face neapărat și de fier!

 În timp ce bărbatul se îndrepta spre cealaltă ușa, pentru a se urca în mașină, femeia a reușit să fugă. S-a oprit când a realizat că nu mai e în pericol și și-a chemat fratele. I-a povestit acestuia că un bărbat a vrut să o abuzeze, iar în momentul în care a încercat să fugă a fost prinsă și trasă de păr, dar din fericire a scăpat din mâinile atacatorului.

După aproximativ 40 de minute, un echipaj de Poliție a trecut pe lângă cei doi, iar bărbatul și-a convins sora că a mai bine sa le povestească polițiștilor ce s-a întamplat. Zis și făcut!

VIDEO - Femeia le-a povestit oamenilor legii clipele prin care a trecut

Acum, femeia este la Secția 1 de Poliție Pitești, pentru declarații. Polițiștii încearcă să dea de urmele individului care este cercetat pentru tentativa de viol.