(FOTO) Un tânăr din Argeș a lăsat cu gura căscată o țară întreagă... NIMENI NU SE AȘTEPTA  LA ASTA!

Andrei Ken: ”Nu pot să mă accept așa cum sunt. Îmi place prea mult cuvântul frumos. Vreau să fiu perfect!”

Deși are numai 18 ani, știe ce vrea de la viață: să devină Ken de România!  Nu a vrut să aștepte prea mult și a făcut deja cunoștință cu bisturiul esteticianului și până acum are 6 operații la activ, pregătindu-se pentru a 7-a intervenție chirurgicală.

Chiar dacă abia a împlinit vârsta maturității, un tânăr din Pitești, Andrei Bogdan, așa cum îl știe toată lumea, se simte pregătit să treacă peste orice obstacol care i-ar putea periclita țelul în vreun fel sau altul și este hotărât să obțină ceea ce își dorește.

Piteșteanul a fost invitat în cadrul emisiunii "Acces Direct", unde a vrut să își facă cunoscut visul...de a deveni o sosie a păpușii Ken în România. Tot în cadrul emisiunii, Andrei Ken a povestit câte ceva despre viața și pasiunile sale, cariera pe care vrea să o urmeze, și multe altele:

"Toată lumea mi-a spus că semăn foarte mult cu păpuşa Ken şi atunci mi-am dorit să semăn şi mai mult cu el. Am vrut să mă conturez un pic. De la 17 ani am început cu acordul părinţilor să mă operez, ei au acceptat cu greu că eu vreau să fiu altfel, o altă persoană. Tata a fost mai relaxat, mama nu prea a fost de acord. Acum doi am aflat de băiatul Ken şi mi-a plăcut foarte mult. Iubesc animalele, am peste 20 de pisici şi de căţei acasă, merg des în cluburi. Am terminat acum 2 ani şcoala şi de un an am început să ies prin cluburi, vreau să mă distrez. Mă întreţin părinţii momentan. Părinţii au posibilităţi financiare. Peste două săptămâni merg din nou la estetician. Îmi doresc o carieră în televiziune." a mărturisit tânărul în emisiunea "Acces Direct".