MESAJUL TINEREI DIN ARGEȘ CARE IMPRESIONAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ:

UPDATE:  Tânăra din Argeș care a impresionat prin prestația ei juriul de la Romanii au talent și toți cei care au privit-o, a postat mesaj de mulțumire pe pagina sa de socializare pentru toți cei care sunt alături de ea. Iată care este mesajul postat de Roxana Zorolan: 

"Buna dimineața ! Mulțumesc din tot sufletul pentru susținere,urări,încurajări chiar și descurajări și păreri critice ! Mulțumesc pentru faptul că v-ați rupt timp să-mi scrieți și să-mi faceți seara magică. Nu există recunoștință mai mare decât atunci când dăruiești tot ce ai mai bun iar prin lacrimile celuilalt îți dai seama că ai fost înțeles ,că ai stârnit,că ai trezit ceva . 

This is what will change this world!! Give unconditionally what you have,what you are. All of you ! ????????
O zi de 100000000000000000000 de ori mai buna decat cea pe care mi-ati daruit-o voi mie va doresc !!!
♥️".  

Vineri seara, în cea de-a doua emisiune din noul sezon „Românii au talent”, printre concurenţi s-a aflat şi o argeşeancă. Roxana Zorzolan, o tânără de 21 de ani din satul Şerboieni, comuna Buzoeşti, a susţinut un moment care a emoţionat până la lacrimi juriul emisiunii şi publicul prezent în sală la preselecţii.
Durere şi emoţie! Aceste cuvinte descriu momentul artistic al Roxanei, care a reprezentat în esenţă un discurs motivațional de excepție, ce a îmbinat poezia cu muzica. Legată la ochi şi cu tot trupul tatuat cu citate, Roxana a fot cea mai surprinzătoare apariţie a serii. Versurile pe care fata din Argeş le-a compus şi vocea suavă şi extraordinară pe care o are au impresionat profund, toata lumea ridicându-se în picioare. 
La finalul prestaţiei tinerei argeşence, Florin Călinescu, copleşit de emoţie, a spus: „Eşti un artist atât de profund şi de complex, încât am o singură rugăminte. Eşti foarte tânără, ai grijă să nu arzi prea repede. pentru că foarte puţină lume se poate apropia de incandescenţa ta. Te rog mult, ai grijă de tine. Ai prea multă energie creatoare în tine!”
Ești metafora emisiunii noastre”, a completat Andi Moisescu, după care acesta a ieşit din sală pentru câteva minute. El şi-a motivat gestul spunând că uneori, după momente de o asemenea încărcătură, simte nevoia să rămână doar cu el și să se gândescă la momentele ca acesta.
Fata a avut o copilărie foarte frumoasă la sat, după cum ea însăşi a povestit. Roxana Zorzolan este absolventă a Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti, iar în prezent este studentă la Arhitectură.
Reamintim că, vinerea trecută, o piteșteancă a obținut 4 de Da, după ce i-a impresionat pe Andi, Mihaela, Andra și Florin cu un număr de flamenco.