(foto) GOL PUȘCĂ ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI!

A transformat fântana din fața Primăriei în propria-i piscină. Tânarul nu s-a jenat să rămâna gol-goluț in văzul tuturor, în plină zi. Imaginile ce au ajuns pe facebook sunt comentate în fel și chip. O parte dintre cetateni sugerează autoritatilor locale să înființeze o baie comunală unde, în schimbul unei sume modice, cei care doresc să se poata spală.

Cu puțin timp în urmă, reprezentații Primăriei Pitești au postat pe pagina de socializare a instituței câteva fotografii cu un bărbat originar din Constanța, surprins în jurul orei 10,30 în timp ce își făcea baie în fântâna muzicală din centrul orașului. Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost amendat cu 600 lei de către polițiștii locali aflați în patrulare în zonă

Iată postarea reprezentanților Primăriei Pitești:

Un bărbat de 31 de ani a fost depistat în această dimineață, în jurul orei 10,30 făcând baie dezbrăcat în fântâna din fața Primăriei Pitești. O echipă a Poliției Locale Pitești aflată în patrulare, l-a depistat pe individ și l-a reținut pentru verificări. Inițial, barbatul s-a opus identificării nedorind să prezinte actele. Polițiștii au reușit să-l identifice ca fiind din Constanța și au constatat că avea documentele de identitate expirate. Polițiștii locali l-au amendat cu 600 de lei atât pentru încălcarea HCL 197/2017 care interzice scăldatul în spații neautorizate cât și pentru faptul că deținea acte de identitate expirate. De asemenea, individul a fost preluat la sediul Poliției Locale unde se fac demersuri pentru trimiterea acestuia în localitatea de domiciliu.