Fostul director coordonator APIA SUD Muntenia a aderat la Pro România!

Marius Stroescu, până anul trecut, directorul executiv APIA Argeș și directorul coordonator al euroregiunii APIA Sud Muntenia, s-a alăturat flialei județene a PRO România, alături de care și-a propus să pună în practică o serie de proiecte pentru comuna Leordeni, acolo unde va candida pentru funcția de primar.

„Am intrat în PRO România pentru că am considerat că este un partid de centru-stânga modern, un partid de centru-stânga condus de către cel mai bun prim-ministru pe care l-a dat România în ultimii 30 de ani, pentru că are cel mai valoros comisar european, actualmente europarlamentar PRO România, doamna Corina Crețu, am intrat în PRO România pentru că am găsit oameni competenți. Activitatea mea profesională ca masterand (două mastere pe fonduri europene), activitatea de 13 ani în absorbția fondurilor europene îmi dau speranța că voi putea fi de folos comunității județului Argeș, cât și comunității din Leordeni. Știu că vom face o echipă puternică, o echipă de profesioniști adevărați de care România, în momentul de față, are nevoie. Nu am intrat în politică până acum deoarece, în activitatea mea, am fost funcționar public de conducere, ceea ce nu-mi permitea să fac politică. Acum sunt pensionar”, spune Marius Stroescu.

 

 

 „Sunt convins că la alegerile din iunie va obține funcția de primar” .
       
Conducerea PRO România Argeș consideră venirea lui Marius Stroescu în echipa PRO drept una reciproc avantajoasă și un pas înainte pentru atingerea obiectivelor partidului.

„ Așa cum am mai spus, din ce în ce mai mulți oameni de valoare vin alături de proiectul PRO România. Mă onorează venirea domnului Stroescu alături de noi. Pe de o parte, dumnealui va conduce organizația Leordeni, unde sunt convins că la alegerile din iunie va obține funcția de primar, acest lucru fiind de bun augur în primul rând pentru locuitorii acestei comune, pe de altă parte, este un om care sunt convins că poate ajuta și echipa județeană foarte mult. Cred că împreună vom reuși lucruri extraordinare. Mergem înainte!” spune liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.