Fost şef al Regiei de Drumuri, Bogdan Udroiu s-a făcut şofer de tir

În urmă cu un an, un scandal mostru a zguduit mediul public argeşean, dar mai ales organizaţia PSD Mioveni. La vremea respectivă, unul dintre cei mai cunoscuţi membri ai filialei social-democrate din oraşul constructorilor de maşini a provocat un scandal ale cărui ecouri au ajuns şi în presa naţională: Bogdan Udroiu un om cu o mulţime de funcţii la activ, aflat sub influenţa alcoolului, a înjurat ca la uşa cortului în secţia de poliţie şi, mai mult decât atât, şi-a dat pantalonii jos expunându-se în costumul lui Adam.

Imediat după acest moment jenant, forţat de împrejurări, dar mai ales de către şefii de partid de la judeţ, şi-a dat demisia din toate funcţiile, rămânând simplu şomer. Primarul Ion Georgescu i-a trimis chiar în ziua aceea un mesaj, după care l-a blocat pe telefon, de atunci edilul pierzând complet legătura cu cel care i-a fost aproape ani buni.

Acum, Bogdan Udroiu pare să-şi fi găsit o nouă ocupaţie: conform informaţiilor noastre, fostul şef al Consiliului de administraţie de la Regia de Drumuri este la acest moment şofer de tir, fiind mai tot timpul plecat din ţară şi căindu-se, probabil, pentru prostia pe care a făcut-o şi din pricina căreia a pierdut tot ce a construit până acum. 
 

Sursa: saptamanalul ancheta