Fost director la Dacia, azi președinte de onoare la noul FC Argeș

În cursul zilei de ieri, reprezentanții Asociaţiei FC Argeş 1953 au avut o întâlnire la Primăria Pitești, întâlnire la care au participat doi reprezentanţi ai Federaţiei Române de Fotbal, Viorel Duru, directorul Administraţiei de Licenţiere din cadrul FRF, şi Adrian Stângaciu, manager al Departamentului Juridic al FRF, dar și fostul director al Dacia, Constantin Stroe.
În Pitești se continuă eforturile de a înfința o o echipă de fotbal care să se numească FC Argeş şi să evolueze în eşaloanele superioare.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Percheziții la Autoritatea Electorală Permanentă - București


În urma discuțiilor, Constantin Stroe a fost desemnat preşedinte de onoare al noii structuri FC Argeș.
”În cadrul întâlnirii s-au făcut paşi importanţi în vederea atingerii scopului propus, ambele părţi fiind de acord că obiectivul ca FC Argeş să renască este mai presus de orice orgoliu sau interes. Mă bucur să anunţ o altă decizie importantă luată, şi anume ca domnul Constantin Stroe - prezent la întâlnirea de astăzi - să fie preşedinte de onoare al noii structuri. ”, a fost mesajul primarului Ionică postat pe pagina sa de socializare.
De aproape cinci decenii în slujba producătorului auto Dacia, unde s-a angajat în 1968, Constantin Stroe este omul care se confundă cu istoria uzinei de la Mioveni şi în acelaşi timp omul care a avut un rol covârşitor în privatizarea Dacia în 1999. A fost director general Dacia (1990-2002) şi vicepreşedinte (2002-2015). În prezent, Stroe este membru al Consiliului de Administraţie al companiei Dacia Automobile SA şi preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).