Fost consilier în Parlamentul României- candidatul PRO România în cursa pentru Primăria Cepari

Fost consilier în Parlamentul României- candidatul PRO România în cursa pentru Primăria Cepari


Claudia (Preda) Dumitru este candidatul PRO România în cursa pentru câștigarea Primăriei Cepari. Fost consilier în Parlamentul României, Claudia (Preda) Dumitru își propune să obțină funcția de primar al localității argeșene cu un program electoral destinat construirii unei comune cu adevărat europene.

„Vreau ca toți cetățenii acestei localități să găsească o ușă deschisă la Primărie. Mi-am propus să lupt pentru proiecte noi cu adevărat folositoare comunei, pentru noi locuri de muncă, pentru a ajuta tinerii plecați din țară să se reîntoarcă în comună, unde să găsească sprijin și susținere. Mi-am propus să facilitez accesul la consultanță în întocmirea proiectelor pentru toți cetățenii care vor să acceseze fonduri europene și naționale nerambursabile”, a declarat Claudia (Preda) Dumitru.

De asemenea, candidatul PRO România la Primăria Cepari vrea să găsească soluții concrete și moderne pentru administrarea deșeurilor din comună. Transparența totală în cheltuirea banilor publici, respectul și atenția față de cetățean sunt alte direcții de acțiune urmărite de Claudia (Preda) Dumitru.

„Din ce în ce mai mulți tineri de valoare se alătură PRO România. Claudia este unul dintre ei. Sunt convins că va avea succes în ceea ce privește câștigarea funcției de primar în comuna Cepari. Când Claudia va fi aleasă primar, cei care vor câștiga vor fi cetățenii comunei”, a conchis Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

Claudia (Preda) Dumitru a absolvit Universitatea din Craiova (Economie și Administrarea Afacerilor-Management), iar de-a lungul carierei sale profesionale a lucrat ca economist (la Romsilva) și funcționar economic (Parlamentul României).