Forest Electro Grup 2002 - jucător local important pe piața lucrărilor de instalații electrice

Societatea FOREST ELECTRO GRUP 2002 SRL a fost infiintata in anul 2002, avand ca obiect principal de activitate executia de lucrari de instalatii electrice de joasa, medie si inalta tensiune, instalatii de curenti slabi si automatizari.


Profesionalismul de care a dat dovada inca de la infiintare a facut, ca in momentul de fata, societatea sa reprezinte un jucator local important pe piata lucrarilor de instalatii electrice atat de interior, cat si de exterior, de joasa, medie si inalta tensiune, cu tensiuni pana la 110kV, cu o cifra de afaceri la nivelul anului 2019 de peste 9 mil ron.

In prezent, societatea este atestata ANRE pentru domeniile de proiectare (atestat E1) si executie (atestat E2) de posturi de transformare, statii electrice si de instalatii apartinand partii electrice a centralelor cu orice tensiuni nominale standardizate, precum si de incercari (atestat A3) de echipamente si instalatii electrice in vederea certificarii conformitatii tehnicea centralelor electrice in raport cu normele tehnice aplicabile. De asemenea, societatea Forest Electro Grup 2002 SRL a implementat si dezvoltat Sistemul de Management Integrat Calitate, Mediu, Securitate si Sanatate in Munca (SMI-CSMMS) in conformitate cu prevederile standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008, utilizand abordarea bazata pe process, care asigura un control permanent atat asupra legaturii dintre procesele individuale in cadrul sistemului de procese, cat si asupra combinarii si interactiunii acestora.

 


PRINTRE PROIECTELE DE VIITOR ALE SOCIETATII MENTIONAM:


- Achizitionarea unui sistem multifunctional mobil de profilaxie si defectoscopie echipament electrice (35kV, 20kV, 10kV, 6kV);
- Achizitionarea unui cromatograf pentru analiza spectrala a gazelor la ueliurilor din transformatorii de mare putere;
- Implementarea sistemului de realizare si folosire a energiei rezultate din resursele neconventionale.

 


In cei 18 ani de activitate, societatea Forest Electro Grup 2002 SRL a participat la numeroase proiecte de dezvoltare, industriale si civice, din Arges, prin lucrari de alimentare cu energie electrica sau de executie de instalatii electrice de interior.

Astfel, principalele proiecte industriale la care societatea Forest Electro Grup 2002 SRL a participat sau participa sunt: Hala Productie Componente Auto Inergy Automotice Sistems, Hala Productie Martur Automotive, sediul Distributie Energie Oltenia SA din Pitesti (alimentare cu energie electrica si executie instalatie electrica interiora), Complex Hidroenergetic MHC Capra-Buda-Otic, CTE Envisan, Hala Productie Bronze Alu Carpati, Hala Productie si Depozitate Tracia, Hala Productie Bimed Teknik Romania, Hala Productie GMB Romania Auto Industry, Hala Productie VSC Comprod, Hala Productie Union Building, Hala Productie GF Casting, Fabrica Mezeluri Radic Star, MHC Calugarita Arhiepiscopia Argesului si Muscelului, Hala Productie CER Cleaning (alimentare cu energie electrica si executie instalatie electrica interiora), Statie CFR Pitesti, Centrul de Afaceri Pitesti (alimentare cu energie electrica si executie instalatie electrica interiora).
Printre proiectele civile la care a participat sau participa societatea amintim: Parc Comercial Jupiter City, Parc Comercial Rolast, Kaufland Mioveni si Campulung Muscel, Baumaxx Pitesti, Complex Hotelier Ramada Pitesti, Penny Market Pitesti2, Bloc Locuinte Dolo Trans Olimp Pitesti. De asemenea, pentru o mare parte dintre beneficiarii acestor proiecte, societatea asigura activitati de mentenanta, modernizari si interventii de remediere a defectiunilor accidentale ale instalatiile electrice, dar si consultanta tehnica pentru proiectele viitoare.


Principalul partener de afaceri al societatii este Distributie Energie Oltenia SA. In present societatea are in derulare mai multe proiecte de modernizare si extindere de retele electrice, in zona de activitate aferenta Distributie Energie Oltenia SA, respectiv judetele Arges, Olt si Teleorman. Societatea are in prezent un numar de peste 70 de angajati. Personalul este format din ingineri, proiectanti, economisti, devizieri, maistri, electricieni si mecanici.

 

Str. Alexandru Golescu, nr. 57, Stefanesti, Arges
| Tel: 0248 219.770 | Fax: 0248 265.104