Forțe de ordine suplimentare la Curtea de Argeș!

Forțe de ordine suplimentare la Curtea de Argeș! Ordinea publică la înmormântarea Reginei Ana de sâmbătă va fi asigurată de oamenii legii! 

Sâmbătă, 13 august, când la Curtea de Argeș va fi înmormântată Regina Ana, ordinea publică va fi asigurată de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ), Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) și Primăriei Curtea de Argeș. Aceștia se vor asigura că nu vor exista niciun fel de probleme. De asemenea, vor fi amplasate și două corturi de prim ajutor unde vor fi prezenți mai mulți medici. 

Întrucât estimăm că în ziua de 13 august la Curtea de Argeș vor fi multe persoane, dorim să eliminăm orice risc și să ne asigurăm că nu vor fi probleme. Vor fi amplasate două corturi de prim ajutor unde vor fi medici, vor fi mai multe ambulanțe, mașini de intervenție ISU și vom suplimenta forțele de menținere a ordinii publice", a declarat prefectul Cristian Soare în cadrul unei conferințe de presă.

Slujba de înmormântare a Reginei Ana va avea loc sâmbătă, 13 august, La Necropola Regală de la Curtea de Argeș. Cortegiul funerar sosit dinspre București va parcurge municipiul de la sud la nord, trecând prin zona centrală și pe Bulevardul Basarabilor, care leagă Biserica Domnească de Mănăstirea Curtea de Argeș.