UPDATE! Își va petrece sărbătorile în arest! Bărbatul somat cu focuri de armă..

UPDATE 13 DECEMBRIE:

A reușit să treacă de filtrele polițiștilor care l-au somat cu focuri de armă pentru a-l opri. A lovit trei mașini și a ajuns cu bolidul pe care îl conducea, un Porsche Panamera, în șanț. Dupa ultimul incident, care nu s-a soldat cu victime și care a avut loc in județul Dâmbovița, a fost imobilizat. După audieri, bărbatul de 34 de ani care nu deținea permis de conducere a fost reținut. Prezentat în fața instanței s-a decis ca individual să-și petreacă sărbătorile în spatele gratiilor.

UPDATE 12 DECEMBRIE

In aceasta dimineață, bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Ștefănești, pe care polițiștii argeșeni au încercat  să-l oprească cu focuri de armă, seara trecută, a fost retinut pentru 24 de ore. Are 34 de ani și conducea bolidul făra să dețină permis de conducere. Reamintim că a fost prins în județul Dâmbovița, după ce a lovit o mașină și a ajuns în șanț. De asemenea, în Argeș, individul, cu polițiștii pe urmele sale, a lovit alte două mașini. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: 

Cazul va fi preluat de IPJ Arges, iar politistii din Dambovita efectueaza cercetari cu privire la accidentul de circulatie si fata de soferul vinovat, care nu a oprit la semnalul politistilor si care nu ar detine permis de conducere. Asupra persoanelor au fost gasite sume de bani : 2000 franci elvetieni, 1700 euro, 100 dolari și cateva sute de lei.

UPDATE:

Politistii din Dambovita au acordat sprijin colegilor de la I.P.J Arges,  pentru identificarea si prinderea  a trei barbati banuiti de furturi din locuinte. Potrivit anchetatorilor, cei trei se deplasau cu un autoturism, nu au oprit la semnalul regulamentar efectuat de oamenii legii  din Arges, si-au continuat deplasarea, iar in localitatea Bratesti, conducatorul auto, banuit ca nu ar avea dreptul de a sofa, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, bolidul a acrosat un alt autoturism carese deplasa regulamentar și a ajuns în sant.
Doi dintre ocupanți au fugit pe camp, fiind depistati ulterior de politistii din Dambovita. Doi barbati si o femeie (o argeseanca de 20 de ani) sunt imobilizati. Polițiștii continuă verificarile. Din primele date, asupra celor trei nu au fost gasite arme. Se va efectua si controlul autovehiculului.

Bănuit că nu are permis, politistii de la Sectia 3 i-au facut semn soferului unui Porche Panamera să oprească. Aceasta nu a tinut cont de semnalele politistilor, fiind dat in urmărire prin statie.

Oamenii legii s-au vazut nevoiti să traga mai multe focuri de armă, dar soferul și-a vazut de drum spre Autostrada A1. Se pare că inainte a lovit doua masini.