Florin Proca:”Vreau să atrag investitori, bani europeni, să ofer servicii de calitate”

Florin-Bogdan Proca, primarul din Berevoești, candidează pentru un nou mandat. Pentru noul său mandat, acesta își propune atragerea a cât mai multor  investitori pentru  creearea de locuri de muncă, investiții din bani europeni, servicii de calitate și multe alte proiecte.

”Dragi concetățeni, va aduc la cunoștință depunerea candidaturii pentru funcția de primar al comunei Berevoesti din partea Partidului Social Democrat.
Obiectivul meu ca și candidat este de a recompensa  în acest fel încrederea acelor oameni care își  doresc să reprezint destinul și interesele comunei noastre.
Ca primar al acestei comune, am încercat ca tot ceea ce întreprind să fie în interesul comunității, fiind conștient de gradul de responsabilitate pe care mi l-am asumat. Sunt în primul rând un  om dinamic și ambițios cu putere de muncă și cu  capacitatea de a duce la bun sfârșit proiectele propuse. Chiar dacă pentru unele din problemele locale nu s-a reusit abordarea imediată , acestea îmi sunt bine cunoscute și reprezintă priorități pentru următorul mandat. Îmi propun atragerea a cât mai multor  investitori pentru  creearea de locuri de muncă, investiții din bani europeni, servicii de calitate și multe alte proiecte care sunt cuprinse  în  programul  electoral pentru următorul mandat. 
Prin permanenta dorință   de autodepășire și prin  realizările atinse am contribuit la schimbarea și modernizarea localității noastre , la îmbunătățirea mediului soio-economic și  la creșterea calității vieții locuitorilor. 
 Voi continua  cu toată  responsabilitatea si priceperea,  să fiu reprezentantul comunității, al  d-voastră și mai ales un permanent partener de dialog . Așa sa mi ajute D zeu!

“A fi împreună este un început, a lucra împreună este un success, a rămâne împreună este un progres” (Henry Ford). 
  Sa rămânem împreună pentru prosperitatea și modernizarea comunei noastre, pentru continuarea cu succes a proiectelor începute și  pentru implementarea de noi proiecte.”