Florin Proca: „Voi continua cu toată responsabilitatea și priceperea să fiu reprezentantul comunității”

Bogdan-Florin Proca, primarul din Berevoești, și-a anunțat în mod oficial intenția de a mai candida un mandat. 

Într-un apel către cetățeni, acesta a vorbit despre ceea ce a făcut pentru localitate, dar și despre proiectele de viitor. 

Spune că este suficient de determinat și ambițios să ducă la capăt tot ce și-a propus.

„Dragi concetățeni, vă aduc la cunoștință depunerea candidaturii pentru funcția de primar al comunei Berevoești din partea Partidului Social Democrat. Obiectivul meu în calitate de candidat este de a recompensa în acest fel încrederea acelor oameni care își doresc să reprezint destinul și interesele comunei noastre. 
Ca primar al acestei comune, am încercat ca tot ceea ce întreprind să fie în interesul comunității, fiind conștient de gradul de responsabilitate pe care mi l-am asumat. Sunt, în primul rând, un om dinamic și ambițios cu putere de muncă și cu capacitatea de a duce la bun sfârșit proiectele propuse. Chiar dacă pentru unele din problemele locale nu s-a reușit abordarea imediată, acestea îmi sunt bine cunoscute și reprezintă priorități pentru următorul mandat.
Prin permanenta dorință de autodepășire și prin realizările atinse, am contribuit la schimbarea și modernizarea localității noastre, la îmbunătățirea mediului socio-economic și la creșterea calității vieții locuitorilor.
Îmi propun atragerea a cât mai multor investitori pentru crearea de locuri de muncă, investiții din bani europeni, servicii de calitate și multe alte proiecte care sunt cuprinse în programul electoral pentru următorul mandat. Voi continua cu toată responsabilitatea și priceperea să fiu reprezentantul comunității, al dumneavoastră și mai ales un permanent partener de dialog. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”,
este mesajul primarului Bogdan-Florin Proca, pentru cetățeni.