Florin Păcioianu a renovat pe banii lui un salon de la Pediatrie

Gest de toată admiraţia al omului de afaceri Florin Păcioianu! Tată a trei copii, Florin Păcioianu nu a putut rămâne indiferent la nevoile celei mai mari unităţi medicale pediatrice din regiune şi a dorit să îşi aducă propria contribuţie la rezolvarea măcar a unei mici părţi din problemele de infrastructură cu care se confruntă spitalul de copii din Piteşti.

A făcut-o cu o discreţie rar întâlnită, fără să aştepte laude sau aprecieri de la conducerea unităţii medicale, fără a avea vreun beneficiu în afară de satisfacţia de a-i ajuta pe micuţii pacienţi să treacă peste bolile care îi aduc pe patul de spital mai uşor, în condiţii decente de cazare.

Omul de afaceri şi-a trimis muncitorii la Spitalul de Pediatrie, pentru a efectua lucrări de renovare la un salon de la etajul IV. Ştim cu toţii cum arată un astfel de salon în mod normal, dar mai ales grupurile sanitare. Cu prilejul lucrărilor de reabilitare, care au durat două săptămâni, în salonul respectiv a fost montat linoleum de calitate superioară şi s-a zugrăvit cu lavabilă, fiind înlocuită şi tâmplăria, în vreme ce grupul sanitar aferent a fost complet modernizat, cu gresie şi faianţă nouă, şi dotat cu cabină de duş.

Acesta nu este primul act de caritate de acest gen de care Florin Păcioianu se face „vinovat”, el fiind şi cel care în urmă cu doi ani, în aceeaşi discreţie, a renovat în proporție de 80% Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean, prin lucrări de zugrăvire a saloanelor, modernizarea mobilierului, dar și achiziționarea a 40 de saltele.

Sursa Sapatamanalul Ancheta