Florin Frătică și Adrian Sînă o cunună pe artista Sandra N

În această toamnă, se anunţă o nuntă cu fast şi multe vedete pe metru pătrat la Câmpulung. Sandra N, artista care a cucerit România cu piesa „Rău mă dor ochii, mă dor...”, îşi pune pirostriile la Mănăstirea Negru Vodă din Câmpulung, pe data de 2 septembrie.

CITEȘTE ȘI ... Gerul aduce facturi mai mari la gaz și curent

Aceasta va fi condusă la altar de două perechi de naşi. Celebrul artist Adrian Sînă, cel care a năşit-o şi în cariera muzicală, fiind cel alături de care a cântat hiturile carierei sale, îi va fi şi părinte spiritual, alături de frumoasa sa soţie, celebra moderatoare TV, Anca Serea, cei doi formând unul dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite cupluri din show-bizul românesc.

A doua pereche de naşi va fi formată din Alina şi Florin Frătică, buni prieteni cu tatăl miresei, Ion Năftănăilă, fost primar la Albeştii de Muscel. Una dintre cele mai cochete prezenţe feminine din politica argeşeană, Alina Frătică, şi soţul său Florin Frătică au mare experienţă la „năşit”, purtând acest rol de mai multe ori în cursul anului trecut.

Sandra N şi-a început cariera muzicală din copilărie, de la vârsta de 4 ani. Primele sale apariţii au fost la zilele de comună din Argeş, fiind prezentă de foarte multe ori şi la evenimentele de gen de la Bradu. 

Sursa Saptamanalul Ancheta