Florin Busuioc a fost resuscitat de medici - A făcut infarct în timpul unui spectacol

UPDATE:
Potrivit unor surse, actorul avea nevoie de un stent, starea sa fiind destul de gravă. Actorul Florin Busuioc a fost operat de medicii din Craiova, iar starea sa este stabilă.

CITEȘTE ȘI ... (video) UPDATE: A sfârșit arsă de vie! Paznicul a încercat să ...

Actorul Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în timpul unui spectacol, la Craiova. Busuioc se afla în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în spectacolul Central Park. El a început să se simtă rău în timpul spetacolului. Medicii l-au resuscitat și l-au dus la Spitalul Județean de Urgență, acolo unde urmează să fie operat. Toți ceilalți actori care joacă alături de el sunt, în aceste momente, la spital. Starea lui Busu este extrem de gravă, fapt confirmat de colegii lui. După primul stop cardiac, în urma căruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte două.


„Este deja în sala de intervenții. Momentan trebuie stabilizat. Este în operație. Nu va putea fi transportat, acum sunt cele mai importante momente, în care trebuie stabilizat. Abia ulterior se va lua o decizie în acest sens. Nu se pune problema trimiterii unor medici de la București la Craiova. Din cauza ceții oricum nu poate zbura nimic acum”, declara noaptea trecută, pentru Libertatea, Raed Arafat.

Sursa: Stiripesurse.ro