Florin-Bogdan Proca: Planurile noastre de viitor se construiesc în echipă. Echipa PSD!

Dragi concetățeni,


În urmă cu patru ani, prin bunăvoința și încrederea dumneavoastră, mi-ați acordat votul pentru al doilea mandat de primar. Pentru comunitatea noastră, în ultimii patru ani, lucrurile s-au schimbat considerabil în bine. Proiectele, investițiile, modernizarea și dezvoltarea au început să prindă contur, având sprijin atât de la guvernul PSD, cât și de la Consiliul Județean Argeș.
Planurile noastre de viitor se construiesc în echipă. Avem sprijinul și susținerea conducerii județului și îmi doresc ca votul dumneavoastră să meargă spre PSD și la Berevoești, și la Consiliul Județean Argeș, pentru a avea șanse și mai mari de atragere a fondurilor de care avem mare nevoie și pe viitor. 


Stă în puterea noastră să ne alegem conducătorii care ne reprezintă interesele, conducătorii care au dovedit deja ceea ce pot. 
Pentru viitorii patru ani îmi propun atragerea cât mai multor investitori pentru crearea de locuri de muncă, investiții din bani europeni, servicii de calitate și multe alte proiecte care sunt cuprinse în programul electoral pentru următorul mandat. Voi continua cu toată responsabilitatea și priceperea să fiu reprezentantul comunității, al dumneavoastră și mai ales un permanent partener de dialog. 


Pentru anii care deja au trecut, dovadă au rămas faptele, proiectele duse la bun sfârșit, lucruri pe care fiecare dintre dumneavoastră le puteți constata singuri, dincolo de orice dubiu. 
Pe 27 septembrie, urmează să alegeți primarul și președintele de Consiliu Județean. Vă îndemn să veniți la vot în număr cât mai mare. Vă îndemn să votați echipa PSD pentru prosperitatea și dezvoltarea comunității noastre și a județului nostru!


Așa să ne ajute Dumnezeu!
Al dumneavoastră,
Florin-Bogdan Proca, primar al localității Berevoești