Florian Bucălie - un primar mereu aproape de oameni

Când ești aproape de oameni, nu ești doar din patru în patru ani. Locuitorii din Mălureni știu că au avut mereu un sprijin în administrația locală și că toate problemele cu care au venit la primărie, în măsura în care au putut fi rezolvate pe loc, s-au rezolvat. Primarul Florian Bucălie și-a alcătuit lista pentru Consiliul Local astfel încât toți locuitorii să fie reprezentați. În echipa sa se află candidați care locuiesc în zonele Mălureni, Toplița, Zărnești, Bunești sau Păuleasca.

 

 

 Echipa PSD pentru Primăria Mălureni


„Mi-am ales echipa pornind de la principiul reprezentativității. Vreau ca cei care vor fi în Consiliul Local să știe foarte bine problemele întregii localități. Împreună le vom dezbate și le vom prioritiza. De asemenea, mi-am ales echipa având în vedere și ceea ce au demonstrat membrii săi până în prezent. Avem nevoie de profesioniști în domenii cât mai variate și de oameni implicați!” - ne-a declarat primarul Florian Bucălie, candidat din partea PSD. Aceasta este echipa cu care pornește la un nou drum:


1. Bucălie Florian
2. Andrei Nicolae
3. Alexandru Constantin
4. Lăzăroiu Petrică
5. Popescu Marius
6. Manea Valerică
7. Butac Ion-Cristian
8. Ciubuc Constantin
9. Diaconu Nicolae
10. Duță Tiea-Florentina
11. Siminea Dănuț
12. Tinca Ion
13. Tinca Ilie
14. Fugaru Gheorghe
15. Chiriță George
16. Nuță Ionela

 

 

 Măsuri pentru persoanele vulnerabile


* În acești ultimi ani, administrația locală a avut în centrul atenției zonele cu probleme sociale ale localității. Spre exemplu, comunitatea din Păuleasca a fost reprezentată în Consiliul Local de un delegat sătesc, care a expus problemele oamenilor și s-a implicat în găsirea de soluții.
* S-au acordat ajutoare de urgență pentru persoanele nevoiașe: intervenții medicale, persoane afectate de calamități, situații familiale deosebite.
* S-au acordat măști, ajutoare alimentare și produse de igienă pentru persoane cu o situație financiară modestă. 
* Pentru a veni în sprijinul copiilor la început de an şcolar, începând cu 1 septembrie, Primăria Mălureni, prin compartimentul de Asistenţă Socială, a demarat acţiunea de primire a solicitărilor pentru acordarea de tichete sociale, în valoare de câte 500 lei, care vor fi acordate copiilor ce provin din familii nevoiaşe. Astfel, elevii din comuna Mălureni care provin din familii al căror venit mediu net nu depăşeşte 1.115 lei şi preşcolarii din familiile cu venit mediu net mai mic de 284 lei vor primi tichete valorice electronice de 500 lei, bani cu care părinţii vor putea cumpăra exclusiv rechizite şi articole de îmbrăcăminte necesare copiilor la şcoală sau la grădiniţă. 
* Primăria Mălureni a demarat și procedura de acordare a tichetelor sociale pentru masă caldă, pentru persoanele în vârstă de peste 75 de ani care beneficiază de pensia socială minimă garantată în valoare de 704 lei. Persoanele vizate de această măsură vor primi lunar tichete electronice în valoare de 180 de lei, pe care le pot folosi pentru a achiziţiona mese calde de la unităţile autorizate.

 

 

 Proiecte prioritare pentru mandatul 2020-1024


* Modernizare DC 223 Zărnești-Popeasca-Mănești (de finalizat);
* Proiect distribuție gaze naturale pentru comuna Mălureni;
* Asfaltare DC 215 Zgaroești-Șoptana;
* Terminare cadastru ulițe comunale și asfaltarea lor;
* Modernizarea școlilor din comună;
* Modernizare Pârâu Păuleasca și reabilitare drum în colaborare cu Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea.