Flagrant în Argeș! Cerea bani pentru a interveni pe lângă funcționarii Serviciului de Permise și Înmatriculări

Marți, 1 otcombrie, Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș, împreună cu lucrători din cadrul DOS - BOS Pitești, sub coordonarea prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au prins în flagrant o femeie, care a primit de la un martor denunțător, suma de 950 lei, pentru pretinsul ajutor oferit de un cunoscut al acesteia, în vederea înmatriculării unui autoturism.

Femeia este administrator al unei firme de întocmire a dosarelor auto și ar fi primit banii de la denunțător pentru a-i da unui bărbat, cunoștință a sa, care ar fi trebuit să îl ajute pe acesta să intervină pe lângă funcționarii structurii de specialitate pentru înmatricularea unei mașini la mâna a doua.

„Față de această situație a fost formulat denunț la Serviciul Județean Anticorupție Argeș, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, fiind organizată acțiunea de prindere în flagrant.


Ca urmare a prinderii în flagrant, femeia a fost condusă la sediul unității de parchet pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de influență, iar față de bărbatul în numele căruia a primit banii s-a emis mandat de aducere în vederea audierii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență. La finalul audierii, procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului bărbat și cercetarea în stare de libertate a suspectului femeie. Cercetările în cauză continuă”, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie.