Flagrant delict într-un dosar de trafic de droguri! Bărbat reținut!

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat, de 24 de ani, din Bucureşti, care ar fi comercializat droguri de mare risc.

În cursul zilei de 24 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au prins în flagrant delict, în municipiului Bucureşti, un bărbat, care ar fi oferit spre vânzare 17 grame de amfetamină.

După prinderea în flagrant delict, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul celui în cauză, în Bucureşti, în urma căreia au descoperit şi ridicat 25 de grame de amfetamină, 5 grame de cannabis, ustensile de prelucrare a drogurilor, 3.000 de lei, precum şi alte mijloace de probă.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Piteşti, iar, după administrarea probatoriului, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive.