A MURIT! Bărbatul ucis de fiul consilierului a fost înmormântat!

Fiul unui consilier local din Argeș a omorât accidental un bărbat! Nefericitul accident a fost păstrat departe de ochii lumii.  

UPDATE... Bărbatul, decedat zilele trecute in nefericitul accident de la Ştefăneşti, a fost inmormantat ieri, in cimitirul nou de la Ştefăneşti blocuri. Acesta era soţul doamnei Voiculescu, asistenta şefă a Spitalului de boli cronice şi geriatrie - Constantin Bălaceanu Stolnici, din Ştefăneşti.

Vineri, 26 august, în jurul orei 22:30, Alin P., un adolescent în vârstă de 18 ani, din orașul Ștefănești, care işi luase permisul cu abia vreo patru luni în urmă, a omorât accidental un bărbat în vârstă de 67 de ani.

Tânărul a efectuat manevra de mers înapoi, după ce a oprit pentru a lăsa să coboare din maşină alte persoane, când, în spatele autoturismului, a apărut bătrânul care se deplasa greoi din cauza  problemelor de sănătate.

Bărbatul nu a decedat pe loc, fiind preluat de ambulanţă şi transportat de urgenţă la Bucureşti. Din păcate, starea bărbatului s-a agravat şi în cele din urmă, acesta a decedat. Adolescentul este fiul unui consilier local PSD din orașul Șefănești, ceea ce a făcut ca accidentul să fie, oarecum, ferit de ochii lumii. 

CITEȘTE ȘI ... ACCIDENT TRAGIC LA BUDEASA!