Fiul lui Ţârcomnicu de la Yaky - prins drogat la volan

Lovitură dură pentru familia omului de afaceri Iancu Țârcomnicu, patronul hotelului Yaky din centrul Piteștiului. Fiul acestuia, Bogdan, a fost prins săptămâna trecută de polițiști în timp ce îşi conducea maşina, după ce a consumat droguri, iar acum are dosar penal. 

Conform comunicatului IPJ Argeș, Bogdan Țârcomnicu a fost oprit de către un echipaj de poliție în noaptea din 28 spre 29 august, pe bulevardul Republicii, în timp ce își conducea bolidul de ultimă generație, un Porsche Cayenne. Polițiștii l-au testat cu aparatul drug test și, în urma efectuării acestei verificări, s-a constatat că tânărul de 24 de ani consumase substanțe halucinogene, fără a se cunoaște cu exactitate ce tip anume de droguri luase. 

Bogdan-Marian Țârcomnicu face parte din lumea mondenă a Piteștiului, deși aparițiile sale nu au fost prea vizibile la nivelul urbei noastre. Fiul patronului de la Yaki s-a făcut remarcat însă mai ales datorită poveștii sale de amor cu Atena Popa, fiica senatorului ALDE Iani Popa. Cei doi au frapat la prima apariție lumea bună a Piteștiului, iar în scurtă vreme  relaţia dintre Atena și Bogdan a devenit deja una de notorietate. Cluburi exclusiviste, vacanțe de fițe, excursii de vis... ce mai, o poveste ca-n filme! Despre cei doi tineri se afirma la un moment dat chiar că se vor așeza la casa lor, prietenii văzându-i ca pe un cuplu care se îndreaptă încet spre căsătorie. N-a fost însă să fie, cei doi alegând să meargă pe drumuri diferite în viaţă, fiica lui Iani Popa, Atena, actualizându-şi de altfel profilul de pe o cunoscută rețea de socializare, pe care figurează ca fiind „singură”. 

Să sperăm că nu despărțirea de Atena l-a băgat în „suferință” pe fiul patronului de la Yaki, de a ales să consume droguri şi să rişte puşcăria, pentru că, potrivit legii, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe este pedepsită cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta