Fiul fostului chestor Dan Fătuloiu a renunţat la burlăcie

Unicul fiu al fostului şef al Poliţiei Române, Dan Fătuloiu, a fost mult timp pe lista celor mai râvniţi burlaci din judeţ, însă, la vârsta de 34 de ani, a decis să îşi întemeieze o familie. Cea care l-a convins pe omul de afaceri Alexandru Fătuloiu să renunţe la viaţa de burlac, cucerindu-i inima, este Roxana Stanciu, o frumoasă blondă, de numai 21 de ani, studentă la Medicină.

CITEȘTE ȘI ... EXCLUSIV! A murit actorul Dumitru Drăgan!

Fiul chestorului Dan Fătuloiu şi-a cerut aleasa de soţie în preajma sărbătorilor de iarnă din 2017. Cei doi şi-au spus „Da”, sâmbătă, în prezenţa părinţilor şi a prietenilor foarte apropiaţi. Toată ceremonia şi petrecerea de după s-au desfăşurat în Topoloveni, la casa familiei Fătuloiu, fiind un party de vară, în aer liber, foarte elegant şi plăcut. Cei doi tineri şi-au ales ca părinţi spirituali doi oameni dragi, pe Andrei şi Marilena Ogaru, vărul lui Alexandru Fătuloiu.

CITEȘTE ȘI ... Fostă Miss World România logodită cu un multimilionar, Lavinia Postolache va deveni mămică

Petrecerea a fost una mai restrânsă, la care au fost prezenţi şi oameni cunoscuţi din viaţa publică a Argeşului, printre care şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, de altfel, prieten de-o viaţă cu chestorul Fătuloiu. Probabil, la cununia religioasă, petrecerea de nuntă va fi una cu mai mulţi invitaţi, aceasta fiind planificată undeva în 2019. Bineînţeles, dacă nu se va lăsa şi cu un botez înainte, mai ales că se acreditează ideea, printre apropiaţi, că Roxana este deja însărcinată. 
 

Sursa:saptamanalul ancheta