Fiu de primar, după gratii! A furat un telefon și a rănit o bucureșteancă

Percheziții în comuna Cotmeana. Mascații au descins, zilele trecute, la locuința unui tânăr, nimeni altul decat fiul primarului din comuna Cotmeana. Verificări au fost făcute și la bunicii săi, dar și la părinții logodnicei sale.

CITEȘTE ȘI ... Pitești: Copile cu vârste între 13 și 16 ani - rănite în accident


Tânărul se află după gratii timp de 30 zile pentru infracţiunea de tâlhărie, mandat emis de Judecătoria Sectorului 1, după ce, luna trecută, a jefuit și rănit o femeie din București. Conform anchetatorilor, bucureșteanca postase pe un site de specialitate un anunț de vânzare a unui telefon de ultimă generație. Fiul primarului a contactat-o pe femeie pentru a se întâlni în capitală. Ajuns acolo, folosind se pare un autoturism cu numere false, tânărul a luat cutia cu telefonul și a dat să fugă. Femeia s-a prins de portiera mașinii, fiind rănită în încercarea sa. După jaf, aceasta a sesizat politia.

CITEȘTE ȘI ... Arafat anunță: comuna Bălilești (AG) a pierdut procesul anti-carantină!

Argeșeanul a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Prezentat magistraților, fiul primarului din Cotmeana a primit arest 30 de zile. Decizia a fost contestată de două ori, dar acțiunea a fost respinsă.