Purifică-ți organismul după sărbătorile pascale! Alege un program de fitness la Complexul Sportiv Comesad

Ai mâncat prea mult cu ocazia sărbătorilor pascale? După o perioadă de excese alimentare trebuie să elimini toxinele acumulate. Poți începe o cură pentru detoxifierea organismului, dar totodată este momentul perfect pentru puțină mișcare.

În ajutor vin specialiștii de la Complex Sportiv Comesad.

Activitățile desfășurate la Complexul Sportiv Comesad se bazează pe principiul „Minte sănătoasă în corp sănătos” și se adresează unui public diversificat prin preferințe, vârstă sau pasiuni. Deși este cunoscut în special în rândul pasionaților de tenis, Complexul Sportiv Comesad oferă o mulțime de activități și programe sportive.

Printre acestea se află și programe de fitness, care vă pot îmbunătăți funcțiile cardiace și respiratorii, vă ajută să fiți mai flexibil.

Perfect 10

Este un program special creat pentru femeile care își doresc forme perfecte, fiind inspirat din planul de pregătire al câștigătoarelor concursului Miss Bikini Fitness. Acesta conține exerciții și tehnici speciale.

Interval X

Este un antrenament Cardio extrem de solicitant, în cadrul căruia de folosesc mingi medicinale, frânghii, sacu bulgărești, kettelbelturi, TRX și greutatea corpului. Programul este destinat persoanelor care vor să piardă în greutate.

EOS

Programul se adresează persoanelor obișnuite cu „jocul” fiarelor, care doresc o creștere semnificativă de putere, forță și masă musculară. Primele 45 de minute sunt rezervate exercițiilor cu halterele, exercițiilor clasice de bodybuilding și powerlifting. În ultimele 15 minute, contra cronometru, se folosesc frânghii, kettelbeluri, saci, mingi medicinale.

Fit 360

În cadrul acestui antrenament se lucrează tot corpul. Persoanele care îl aleg, vor crește masa musculară, dar vor învăța și exerciții de haltere și powerlifting.