Coniz, Metabet, Star Trading și General Trust - Topul constructorilor din Argeş

Primele 4 firme din Argeș care au avut o evoluție remarcabilă în 2015 și care au făcut cei mai mulți bani din contractele câștigate sunt Coniz Romarg, Metabet, Star Trading Impex și General Trust.


Afacerile Coniz Romarg s-au dublat în 2015, ajungând la peste 131,7 milioane de lei. La ora actuală, firma a avut cea mai mare evoluție din rândul afacerilor în construcții din Argeș, conform unui clasament realizat de Săptămânalul Ancheta.Evoluția cifrei de afaceri se datorează licitațiilor câștigate chiar și în afara județului.
O altă firmă din Argeș care a excelat în domeniul construcțiilor, este Metabet, având un profit mai mare cu peste 50% față de anul trecut. Printre contractele de succes, se află cel închieat cu Primăria Pitești, CFR sau Complexul Energetic Oltenia.
Star Trading Impex și-a mărit cifra de afaceri cu 87% prin contractul privind proiectul de regenerare urbană, în valoare de 62,5 milioane lei.
Cifra de afaceri a firmei de construcții General Trust, a crescut cu 17% în 2015, după ce în 2014, afacerile au cunoscut o scădere de 40%. Profitul a ajuns de la 330.000 lei la 845.000 lei.