Firmă din Argeș - exponant la Târgul de mobilă din Mamaia

S-a dat startul Târgului de mobilă din Mamaia. În perioada 2-5 martie, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia sunt organizate două evenimente de mare interes. Este vorba de cea de a XV-a ediţie a Salonului de dotări hoteliere şi alimentaţie publică „Litoral 2017” şi ediţia a VI-a a Târgului de mobilă „Totul pentru Casă şi Familie”.
La aceste evenimente vor fi prezenți exponați din toată țara și de peste hotare.
Însă, vedeta celor două evenimente expo-ziţionale este industria românească. Printre cei 30 de expozanţi sunt mulţi producători români.
În standul lui Karcher România, o companie cu capital german, sunt prezentate echipamente profesionale de curăţenie. Printre ele şi două tipuri de aspiratoare produse la fosta fabrica Electroargeş, care a fost cumpărată de fabricantul german. Unitatea din Curtea de Argeş are circa 400 de lucrători şi produce aspiratoare, pe baza proiectelor şi design-ului realizat de inginerii români, îmi spune Bogdan Todea, reprezentantul comercial al Karcher România. Aspiratoarele profesionale de producţie autohtonă costă între 435 de lei şi 1.000 de lei.