Filtre de amploare ale Poliției! Record de amenzi în trafic în minivacanța de 1 Decembrie!

Razie de amploare.
Nu mai puțin de 392 de conducători auto au fost sancționați î județul nostru în perioada minivacanței de 1 Decembrie.
În ultimele 72 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au aplicat 392 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 104.337 lei, 78 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 2 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
Au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 26 de permise de conducere și a fost retrase 14 certificat de înmatriculare.

CITEȘTE ȘI ... VESTE BUNĂ PENTRU ȘOFERI! Nu vor fi obligați să ...

Polițiștii au împărțit amenzi, dar și sfaturi.
 

Conform comunicatului, începând din data de 30 noiembrie 2017, până aseară, poliţiştii au intervenit la 143 de evenimente, dintre care 124 sesizate prin Apelul Unic de Urgență 112 și au prins în flagrant delict 4 persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale, iar ca urmare a probării activității infracționale, pentru o persoană a fost luată măsura arestului preventiv.

În ultimele 3 zile au fost, așadar, descoperite 26 de infracţiuni, dintre care 8 contra persoanei, 8 contra patrimoniului și 9 la regimul siguranței rutiere.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 506 sancţiuni, cele mai multe fiind la regimul rutier și pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, precum și privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, în valoare de aproximativ 130.000 de lei.