Film cu Elvis Presley la Cinematograful „București”

Sâmbătă, 6 martie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „It Happened at the World’s Fair”, cu Elvis Presley și Joan O’Brien în rolurile principale, în regia lui Norman Taurog.
    

Mike si Danny dețin un avion utilitar folosit în agricultură, dar, pentru că Danny are foarte multe datorii (îi place să parieze și să joace cărti), șeriful îl confiscă. Încercând să facă rost de bani, fac autostopul până la Târgul Mondial din Seattle. În timp ce Danny încearcă să facă rost de bani jucând poker, Mike are grijă de o fetiță, Sue – Lin, a cărui tată a dispărut….    
    

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți ș pensionari și de 75% pentru elevi.
    

Duminică, 7 martie 2021, de la ora 18.00, redifuzăm la Cinematograful „București” filmul „Pup-o, mă”.
Regia îi aparține Cameliei Popa, în rolurile principale aflându-se printre alții Constantin Cotimanis, Cosmin Seleși, Cătălina Grama și Alexandru Pop.
    

Uită de flori, bomboane, cadouri scumpe sau orice efort de a cuceri persoana iubită. Dacă ți-a picat cu tronc, du-o de Ziua Lânii, în comuna Rachitele și pup-o, mă! Se spune că rămâne a ta pe viață și veți duce un trai îmbelșugat și lipsit de griji. Asta este premisa unei comedii de situație în care urmărim trei ciobani deja trecuți de vârsta însurătorii.
    

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
    

Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.