Filarmonica Pitești - cât ne costă un abonament?

Filarmonica Piteşti a pus în vânzare încă de la începutul anului abonamente pentru concertele organizate în perioada 19 ianuarie - 29 iunie 2017.

CITEȘTE ȘI ... VIZE PENTRU CANADA! Acordul CETA- votat azi


Preţul unui abonament este de 250 de lei, la categoria A (parter şi balcon etajul I), respectiv, de 150 de lei, la categoria B (lojele de la etajul I şi tot etajul II).
Cei interesați pot achiziționa abonamentele de la sediul Filarmonicii Pitești, Calea Bucureşti, Nr. 2, Centrul Multifuncţional (fostul Cinematograf Bucureşti).

Filarmonica Piteşti organizează, în parteneriat cu Ambasada Republicii Slovenia la Bucureşti, astăzi, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional, un nou concert simfonic în care, alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijată de Leonard Boga, revin, ca solişti, harpista slovenă Tina Žerdin şi flautistul Matei Ioachimescu. În program: François Borne - Fantezia Carmen pentru flaut şi orchestră, John Williams/Gottfried Rabl - Suită din filmul E.T. şi Piotr Ilici Ceaikovski - Simfonia nr. 1 în sol minor, op. 13.