Fiica primarului Dascălu de la Mărăcineni a urcat 200 de locuri în clasamentul WTA

Judeţul nostru s-a dovedit de-a lungul timpului o adevărată pepinieră de sportivi în mai toate disciplinele şi - chiar dacă întotdeauna prim-planul a fost ţinut de jucătorii de fotbal - argeşenii excelează şi în alte domenii.

Puţini ştiu că la acest moment una dintre cele mai bune 350 de jucătoare de tenis din lume este argeşencă și că aceasta se află pe un traseu din ce în ce mai promițător la nivel mondial. Nicoleta Dascălu, căci despre ea este vorba, este fiica primarului de la Mărăcineni şi este una dintre cele mai bune tenismene din România.

CITEȘTE ȘI ... Masterele și studiile postuniversitare - considerate vechime pentru pensie!

La 21 de ani, Nicoleta a reuşit în ultima săptămână o ascensiune fulminantă de pe locul 500 în lume până pe poziția  332, devansând astfel jucătoare mult mai experimentate. Ultima competiție bifată de argeşeancă a fost în urmă cu o săptămână, atunci când a câştigat Turneul Futures de la Focşani dotat cu premii totale de 15.000 de euro, iar imediat după aceea a plecat la Budapesta, unde a participat la un turneu cu premii de peste 100.000 de euro și unde s-a oprit în semifinale.

La acest moment, tânăra sportivă ocupă locul 12 în clasamentul  jucătoarelor românce de tenis. 

 

Sursa:Saptamanalul Ancheta